Milyen ékszert hordjon egy férfi?

Sokszor lehet kérdés, hogy egy férfinak mennyire valóak az ékszerek. Nehezen találnak megfelelő darabot, amely divatos és stílusban is illik a személyiségükhöz. Fontos, hogy ne legyen túl nőies, így érdemes színben passzoló változat mellett letenniük a voksukat. De vajon milyen ékszerek valóak férfiaknak?

Ebből a cikkből kiderül, milyen ékszert hordjon egy férfi.

Férfi ékszerek

Ha ékszer, akkor semmi esetre sem bizsu. Ezek minősége ugyanis nagyon rossz, hiába olcsóbbak, nem tartósak és egy igazi férfinak nem is való egy kopott darab.

Karóra

Egy karóra igazán klasszikus férfi ékszer, amelyet mindenki bátran hordhat. A mai napig vezető kiegészítője a férfiak ruhatárának, hiszen ezzel kifinomultan egészítheti ki az öltözékét. Nemcsak remek ékszerek, hanem hasznosak is, hiszen manapság már számos okosórát vásárolhatunk meg stílusos változatban. Anyag szempontjából a legjobbnak az ezüstös verziók a legjobbak, hiszen megfizethetőek és tartósak is. Aranyórát csak akkor viselj, ha megfelelő magabiztossággal rendelkezel, vagy egy kiemelt esemény megköveteli azt.

Nyaklánc

Egy nyaklánc szintén lehet férfias, bár az álláspont még mindig vegyes ezen a téren. Sokan szeretik, de sokan elutasítják ennek viselését. Korábban ezek inkább női kiegészítők voltak, azonban, ha igényesen hordják őket, akkor kellő férfiasságot is adhat a viselőjének. Aranyat azonban ebben az esetben is csak akkor hordj, ha nagyon bátornak és magabiztosnak tartod magadat.

Karkötő

A karkötőknél ugyanúgy fontos, mint az előző két esetben, hogy csak és kizárólag minőségi darabot vásároljunk. A tartósság ugyanis itt is elengedhetetlen ahhoz, hogy ne kopjon el az ékszer. Bár a karóra sokkal kedveltebb, egyre több férfi dönt a karláncok mellett. Ezek nem csak fémből készülhetnek, hiszen manapság egyre szélesebb körben terjedtek el a nemesacél változatok.

Gyűrű

A gyűrű nagyon necces lehet, hiszen a pecsétgyűrűket már nem szeretik, így maradnak az egyszerűbb változatok, amelyek miatt másik könnyen hihetik, hogy a férfi házas. Ezzel a kiegészítővel tehát csak óvatosan szabad bánni. Konkrét ok nélkül nem érdemes gyűrűt viselni kiegészítőként.

Válassz a férfi ékszerek közül!

Ha nem tudod, hogy mivel lepd meg a párodat, akkor válassz a férfi ékszerek közül! A kínálatban vannak gyűrűk, gumis karkötők, nemesacél karláncok, kaucsuk nyakláncok, de még lézer vágott mintás változatok is. Az interneten könnyedén megtalálhatod a legdivatosabb férfi ékszereket, amelyek minőségben és árban is verhetetlenek.

Összegezve: Férfiakat meglepni nem egyszerű, hiszen sokan nem szeretik az ékszereket. Azonban hosszas válogatás esetén könnyedén megtalálhatjuk a számukra megfelelő darabot. Egy férfi ugyanúgy hordhat karórát, nyakláncot vagy akár karkötőt egyaránt. Ha nem tudod, hogy mivel lepd meg a párodat, akkor válassz a férfi ékszerek közül!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük